Skip to main content

Diri Seorang Muslimah

Wanita Tanah
wanita tanah dilahirkan dibwh zodiak Taurus (21 April-20Mei),Virgo (24 Ogos-23 September),dan Capricon (22 Disember-20 Januari)
-seorang yg blh dijangka,berwibawa & praktikal
-penyabar & btolak-ansur,mpunyai kehendak dlaman dri segi emosi & material
-semangat prokduktif & gigih yg disertai dgn sikap bhati2 mjadikan wanita tanah bkemampuan mcapai kejayaan
-jujur & mahu hbgn peribadi bjalan dgn lancar.wanita tanah harus diberikan ruang yg cukup luas utk mjadikan phubungan itu terus bkesan.
-x keberatan utk beralih arah jika berasa tertekan.

Wanita AnginMereka ini lahir dibawah lambang Gemini (22 Mei-21 Jun), Libra (24 September-23 Oktober), dan Aquarius (21 Januari-19 Februari)
-Berterus terang, bermindah aktif dan gemar mencari kepelbagaian dalam setiap aspek kehidupan.
-Berfikiran terbuka, mempunyai daya imaginasi dan inovatif, bagi mereka semuanya boleh dicapai
-Bergaya, tenang dan tidak cerewet serta mempunyai keinginan semulajadi untuk mengamalkan sikap diplomasi dan saling bekerjasama bersungguh-sungguh
-Sanggup mengorbankan kehendak dan idea mereka sendiri demi mencapai keharmonian dan mengelakkan perselisihan atau konflik
-Sentiasa gigih untuk mendapatkan cinta yg terunggul untuk berkonfrantasi
-Kurang cenderung untuk menyampaikan perasaan sebenar yang terpendam dalam hati mereka.
-Dikenali dan diingati kerana sifat romantis dan manja.


Wanita Air
Wanita air terdiri daripada mereka yang lahir dari zodiak Cancer ( 22 Jun-22 Julai), Scorpio(24 Oktober-22 November) dan Pisces (20 Februari-20 Mac)
-mempunyai sifat semula jadi untuk berkembang maju
-mereka ini dipandu oleh perasaan hati dan mempunyai sifat mudah bersimpati,bdaya imaginatif,sentimental,mpunyai perasaan yang berubah2 dan bhati2.
-tenang dan mudah tersentuh oleh emosi orang2 yang berada di sekeliling dan cepat mengeluarkan airmata dalam sebarang situasi yang menyedihkan
-mudah mengikut rentak emosi orang lain dan diri sendiri

Comments

Popular posts from this blog

Pemilihan makanan kucing :)

Makanan kucing ialah benda paling penting perlu ada bila kita bela kucing. Tapi berapa ramai yang consult dengan veterinarian atau baca dengan teliti dekat packet makanan tu sebelum membeli makanan kucing.Mok2 dan Chimey ialah kucing pertama yang kami pelihara.Dan 10 tahun yang lalu, saya cukup takut dengan kucing. Bukannya apa, takut kena cakar. Hahaha.

First time pelihara kucing, memang saya tak tahu apa makanan yang patut aku bagi kucing ni. Whiskas? Friskies? Iams? Nasi? Ikan kembung? Semua diorang pernah try, kecuali nasi dengan ikan kering la, haha. Dan kucing saya siMok2 memang tak pernah cerewet kecuali si Chimey (Betina) tu. Bagilah jenama apa pun kat Mok2, dia tak pernah menolak. Tak pernah bad mood bila tengok makanan.


Perkongsian ( Propolis ) kami makan tau!

Kami sekeluarga makan propolis..komen kami..yup sgt bagus..cuci dlm badan..ayah dlu kalau makan kambing mesti rs pening2 or panas tapi skrg dh x..n ayah kata selain monavie,propolis ni terbaik n sesuai tuk ayah..terbaik..kalau ada bminat nk tahu boleh PM..nk try pun boleh..beli sebotol dlu..harga 1 pack ji rm 190..nk dpt hg kawan2 leh PM..ayah selalu tak larat nak naik atas,coz rumah kami tingkat 4,mesti berhenti-berhenti dari tingkat ke tingkat sekarang alhamdulillah ayah ckp,kalau ikut cara kami .. mak akan buat air propolis dalam 1.5L air kosong tu dan letak dalam peti sejuk,jadi bila-bila masa kami nak minum,senang kami terus minum je .. tak payah nak titik2

kat sini saya kongsi kelebihannya dan seangkatan dengan nya


Cara Penggunaan Propolis ActiveAturan MakanDewasa
Amalan Harian :  Pagi atau Petang  – 15 titis setiap dos Sakit Ringan :  3 kali sehari – 15 titis setiap dos Sakit Kronik : setiap 4 jam – 15 – 33 titis setiap dos Remaja Dan Kanak Kanak 1/2 sukatan dewasa, kanak kanak …

Produk Penjagaan Wajah

hihihi.. kali ni tetiba rasa nak menulis tentang produk penjagaan wajah yg sy guna skrg ..

masa jejalan nak cari barang makeup baru di watson seri manjung (baru tau kat sini ada watson) , coz barang makeup tertinggal di KL , last2 husband ajak beli baru je kat sini.Sedang dok mencari alang2 cari sekali brg mandian bagai , tetiba ternampak produk Bio-essence Tanaka White 4x Anti Dark Fighters!